Vacatures

Hieronder vindt u de vacatures binnen de Stichting Voortgezet Onderwijs Tilburg (SOVOT). De Stichting omvat de scholen voor openbaar onderwijs in Tilburg, het Beatrixcollege en het Reeshofcollege in de Reeshof en het Koning Willem II College in Tilburg-zuid.

 

Vacature
Naamloos document

Wie geef jij een eerlijke kans?

Wij hebben een kans voor jou. Een kans die niet voor iedereen is weggelegd. Wij zoeken niet ’gewoon’ een docent of een docent die ’ goed met leerlingen om kan gaan’. Wij zijn op zoek naar dé Epke Zonderland aan de rekstok, dé Marco van Basten op het veld of de Max Verstappen op het circuit.

Ben jij deze topper die zijn of haar grenzen verlegt? Dat is mooi, onze leerlingen zijn op zoek naar een docent die hen kan helpen bij het stellen van grenzen én wij zijn op zoek naar een docent die grenzen stelt.

Sommige leerlingen kunnen na de basisschool nog extra hulp gebruiken voordat ze naar een vmbo-school gaan. De Tilburgse Tussen Voorziening (TTV) is een tijdelijke stap tussen de basisschool en de middelbare school. Leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht, leren plannen, samenwerken en vergroten hun zelfstandigheid. Daarnaast krijgen ze extra les in taal en rekenen.
Om ons team te versterken, zoeken wij een sterke pedagoog, een veelzijdige didacticus en iemand die onder ‘teamplayer’ meer verstaat  dan het hebben van collega’s. Alles wat nodig is om onze nieuwe docent/mentor (0,6 fte) te zijn!

Oké, jij leest dit nu en denkt: dit kan ik wel. Je krijgt energie van onze uitdaging en hebt zin om samen ervoor te zorgen dat onze leerlingen allemaal ‘winnaars’ zijn.  Als je daarnaast nu óók nog een ervaren leerkracht PO bovenbouw bent of een docent VMBO basis-kader of zelfs ervaring hebt in het speciaal onderwijs, dan pas je misschien wel in ons team!
Schroom niet en stuur jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae tot 21 november 2018 naar w.vpelt@sovot.nl, ter attentie van mevrouw Anke Carels, onder vermelding van: ‘sollicitatie mentor/docent TTV’.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anke Carels, locatieleider TTV, telefonisch te bereiken op 06-29548316. Voor meer informatie kijk op: https://tilburgsetussenvoorziening.nl

 

 

Vacature
Naamloos document

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste

DOCENT ECONOMIE, 1E GRAAD

Kenmerken:

 • een tijdelijke aanstelling voor circa 0,4 fte;
 • lessen worden gegeven in 4 Havo en 4 Atheneum;
 • ingangsdatum: 1 februari 2019;
 • naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013 - 5711725. U kunt uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae mailen naar mburgers@beatrix-college.nl, ter attentie van mevrouw W.H. van Noort MSc, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent economie 1e graad’. Meer informatie over de school vindt u op: www.beatrixcollege.nl

 

Vacature
Naamloos document

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste  

DOCENT ECONOMIE, 2E GRAAD

Kenmerken:

 • een tijdelijke aanstelling ter vervanging van 0,8 fte – 1,0 fte;
 • lessen worden gegeven in leerjaar 3;
 • ingangsdatum: per direct tot einde vervanging;
 • naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013 - 5711725. U kunt uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae tot 12 november 2018 mailen naar mburgers@beatrix-college.nl, ter attentie van mevrouw W.H. van Noort MSc, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent economie 2e graad’. Meer informatie over de school vindt u op: www.beatrixcollege.nl

 

Vacature
Naamloos document

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste

DOCENT NATUURKUNDE, 1E GRAAD (of studerend hiervoor)

Kenmerken:

 • een tijdelijke aanstelling van 0,6 fte ;
 • lessen worden gegeven in het eerstegraads gebied;
 • ingangsdatum: 1 januari 2019;
 • naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013 - 571 17 25. U kunt uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae mailen naar mburgers@beatrix-college.nl, ter attentie van mevrouw W. van Noort MSc, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent natuurkunde 1e graad’. Meer informatie over de school vindt u op: www.beatrixcollege.nl

 

Vacature
Naamloos document

wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het vak Mens en Natuur.

DOCENT MENS en NATUUR, 2e gr

Kenmerken:

 • een tijdelijke aanstelling, ter vervanging.
 • ingangsdatum 1 januari 2019 t/m 20 april 2019.
 • aanstelling voor 0,6 fte.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Esger van Baest, directeur Reeshof College, telefonisch te bereiken op nr. 013 - 5784770.

U kunt uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae tot 30 september 2018 mailen naar evbaest@reeshofcollege.nl,

Meer informatie over de school vindt u op: www.reeshofcollege.nl

 


Koning Willem II College Tatraweg 80 5022 DS Tilburg T 013-543 66 31 F 013-535 24 65 info@willem2.nl