Griekenlandreis

Hiernaast kunt u de reisgids van de Griekenlandreis downloaden.

 

Weblog Griekenlandreis 2018

Blog 7: Dansjes, drankjes en beestjes

jul 14

Written by:
14-7-2018 18:45  RssIcon

Nadat we allemaal heerlijk hadden geslapen maar wel waren lek geprikt door de vijf miljard muggen die op de camping bleken te wonen en van onze lichamen hun natuurlijke habitat hadden gemaakt, werden we uitgerust wakker. Wees niet bang Goirlemoeders, al jullie kinderen zijn ondertussen getrainde ninja’s en kunnen alle muggen aan. Iedereen keek op tegen nog een ontbijt met niet zo vers brood, maar toen we hoorden dat er watermeloen was, ging iedereen uit zijn dak. We pakten onze tassen in en maakten ons, met onze plakkerige watermeloenhandjes, klaar om te vertrekken naar de volgende stop: Epidauros. 

Eenmaal aangekomen zouden we in eerste instantie op de historische site een rondleiding krijgen van Merel Roggeveen en Tatum van der Vlugt, maar ‘Petros’ van de Pasch was zo gepassioneerd dat hij het niet kon laten om toch alvast een inleiding te geven van ruim vijftien minuten lang. Gelukkig kan hij prachtig vertellen en ook Merel en Tatum waren daar blij mee, omdat hun taak al weer bijna voltooid was. 

Na deze geweldige rondleiding gingen we naar het oh zo bekende theater van Epidauros. Terwijl iedereen naar de bovenste rij klom, maakte Ella Wijnen zich klaar om een liedje te gaan zingen. Na haar prachtige serenade kreeg ze een daverend applaus. 

Vervolgens stapten we weer in de bus en gingen we verder naar de volgende camping.

In de late middag kwamen we aan en keken we onze ogen uit; dit was de gaafste camping tot nu toe! We sliepen onder een deken van bomen en als je op weg was naar het terras zag je de zee al schitteren. Zelfs de sanitaire voorzieningen waren uitermate schoon. Het enige probleem was het volgende: we bleven op deze camping maar 1 nacht. Gelukkig konden we optimaal genieten, omdat we ’s avonds zelf het dorp in mochten om te gaan happen en stappen.

Na de mislukte pogingen van leerlingen (Maike Amar) om de prijs van het eten af te dingen, gingen we met volle buikjes en lege portemonnees weer terug naar de camping. Daar hebben we nog even gezellig gekletst en spelletjes gespeeld voordat we allemaal weer in onze slaapzakjes kropen en lekker naar Dromenland gingen. De oogjes gingen dicht en de snaveltjes toe. ‘Weltrusten allemaal, slaap lekker’, zei Tommy B.

Geschreven door twee muggen-slayers:

Maike Amar, Elin Maes (V4)


Tags:
Categories: Griekenlandreis

Reisgids Griekenland

Blog Archief

Koning Willem II College Tatraweg 80 5022 DS Tilburg T 013-543 66 31 F 013-535 24 65 info@willem2.nl